Medial vägledning

 

Man ska veta att man alltid har den fria viljan att bestämma själv vilken väg i livet man vill ta. Men ibland kan vi behöva lite hjälp.

 

Med mina kort och mig själv tolkar jag energier som finns runt omkring dig både i nutid och framtid. Jag ser vad som påverkar dig i livet vilket kan göra det lättare för dig att komma till beslut eller förstå vad du behöver ta tag i för att livet ska visa sig gott.   

 

Vid en session kan det komma budskap som du inte vill höra, men kan visa sig senare vara det högsta ljusa för dig.

 

Jag spelar in vårt samtal och skickar det till dig som en ljudfil(mail) ingår i priset.

40-45

Minuter

600kr*Erbjuder också medial vägledning, tidigare liv samt husrensning över telefon*

073 503 42 07 Husrensning


Har du problem med att det händer onaturliga saker eller har du en obehagskänsla. Upplever du en närvaro i ditt hem som du vill ha hjälp att förstå? Då kan det vara så att du har en ande som har fastnat mellan våran värld och andevärlden och behöver hjälp att komma vidare in i ljuset.


När jag kommer hem till dig för att göra en husrensning börjar jag med att gå runt i huset för att känna av energier och om det finns någon ande som är kvar i ditt hem. Därefter kommer vi överens om vilka oönskade energier som jag ska städa bort och vilka energier som kan finnas kvar för att ge dig och andevärlden ro.


Är du intresserad att veta mer eller har du frågor så är du välkommen att kontakta mig. Kan också göra husrensning över  telefon med din hjälp.


60-120

Minuter

Tidigare liv


Jag är i min fasta tro att vi har levt i tidigare liv och har med oss olika saker vi ska ta tag i detta livet för att få ett så bra nästa liv som möjligt. Min tanke är väl att det som jag inte tar tag i nu får jag i repris att jobba med i något annat liv t ex.


Vi har alla medfödda färdigheter och talanger. Vissa människor föds med praktiska färdigheter. Följdaktligen lyckas de bäst i praktiska arbeten. Andra föds med en naturlig rytm och känsla för musik. De kanske blir sångare, dansare eller musiker.


Var kommer alla dessa inbyggda färdigheter ifrån?

Arvet påverkar till en viss del, men ofta föds barn med en färdighet eller talang som inte verkar komma någonstans ifrån. Jag tror dessa färdigheter formades i tidigare liv.


Vilka färdigheter besitter du?

Är du den i familjen som alla kommer till när allt går fel? Har du talang när det gäller matematik, eller ett intresse för en viss period i historien? Samlar du på saker? Det kan finnas ett intresse som ger dig ledtrådar om dina tidigare liv.


Jag spelar in vårt samtal och skickar det till dig som en ljudfil(mail) ingår i priset.

40-45

Minuter

800kr

+ reseersättning

600kr

600kr

Healing


När man ger en healingbehandling lägger man händerna i olika positioner för att stärka livsenergin och aktivera den självläkande förmågan hos människan. Man aktiverar immunförsvaret och den självläkande kraften inifrån.


40-45

Minuter

Trumhealing


Var med om en häftig energi som healar din kropp och själ genom vibrationerna från trumman. Trummans vibration hjälper dig att släppa spänningar och blockering . Du får en möjlighet att få kontakt med ditt högre medvetande och inre kraft.30

Minuter

400kr

Koden


Har ett fantastiskt budskap till dig!


Koden har flerhundraåriga traditioner bakom sig en tradition som handlar om att kasta ljus över den unika innebörden i ditt födelsedatum så att du kan leva ditt liv till fullo och få ut det mesta möjliga av det. Kombinationen av siffrorna i ditt födelsedatum är ungefär som kombinationen till ett kassaskåp som behövs för att vi ska kunna ta fram dess innehåll.


Koden får du inspelat på cd eller som en ljudfil via mail.


800kr

40-50

Minuter

Gruppaktivitet 4-8 personer


Är ni ett gäng som är intresserade av förvandla er kväll till en mystisk afton? Ni kanske bara är nyfikna på det andliga och vill uppleva denna värld.


Under denna kväll får varje person möjlighet att lyssna på två av sina tidigare liv samt en medial vägledning för 3 månader framåt. Jag klär på mig indianinspirerade kläder för att förhöja upplevelsen.


Det går att välja om ni vill lyssna i grupp eller ha inviduella samtal med mig under kvällen. Hör bara av dig så komponerar vi ihop det ni önskar. Beräknad tidsåtgång är ca: 45min per person som vill delta.3-6h

Beroende på antal personer

500kr/pp