Några ord om vem jag ärMitt intresse för det andliga uppstod redan då jag som liten flicka fick se min mamma och vår släkting Asta spå i både kort och sumpen från det heta kokkaffet. Det talades om släkten som för länge sedan var döda, dom kunde sia om hur allt skulle ske innan det hände. Om hur dom hade på den tiden (ca 1925) hade sett "gengångare" som försvann utanför fönstret ner i jorden, och mycket mera. Mina öron vart vidöppna och lyssnade med stort intresse på det som sades.


Jag började själv spå i vanliga spelkort när jag var tonåring och spådde vänner innan vi skulle gå ut på helgen för att se hur kvällen skulle bli. Siade också i kaffesumpen efter fikat, vilket jag tyckte var väldigt roligt och för det mesta stämde det hela mycket bra.


Från att ha fått med mig mitt intresse redan från tidig barndom så har jag utvecklat den andliga sidan så mycket mera nu på senare år.


Jag har utbildat mig till reikihealer, ljushealer och transhealer, har gjort detta i flera år med otroliga resultat som även förvånat mig själv. Jag har fått hjälp av andar fysiskt vid ett tillfälle att hjälpa ett knä som värkt i 3 år. Det onda försvann.


Kan häva blockeringar i den fysiska och eteriska kroppen med hjälp av den universella energin som leds genom mina händer. En härlig avslappning som ger positiv och lugn energi.


All healing går ut på att få de healande energierna att lösa blockeringar som vi kan ha i den fysiska kroppen och även i Auran.


Healing hjälper som regel alltid, men behöver inte innebära att alla blir friska.

Blockeringar kan ge oss till sist, sjukdomar i den fysiska kroppen om vi inte gör något åt det. Healingen är ett underbart sätt att hjälpa sig själv på.


Diplomerat Medium

Som medial är jag mycket tacksam för att ha fått dessa gåvor och kan förmedla budskap från Universum. Att vi inte behöver vara rädda för att gå vidare efter vårt liv här på jorden. Som medial kan du få budskap via hörseln, synen eller känseln. Eller så får man det bara till sig, man bara vet.

Kristaller och stenar


Stenar och kristaller har i årtusenden använts i medvetandegörande, helande och magiska syften.


Det finns en lång tradition av att ge stenar ett symboliskt värde för att låta det påverka det undermedvetna och omedvetna strömningar i vårt inre.


Detta förbundet med den kraft som allt levande inkl. stenar besitter, gör stenarna till utmärkta redskap för våran egen personliga växt och självförverkligande.


Eller bara för att dom är så vackra.


Med kristaller och stenar kan du, när du använder dom på dig eller om du har dom under huvudkudden när du ska sova eller i dina rum där du vistas, skydda dig mot dåliga energier, samt ge dig skydd mot dessa.


Dom kan stärka dig i ditt vardagliga liv, på jobbet, när du ska gå till affärer, gå på en första intervju eller liknande. Där det är lätt om du är en känslig person att ta in andras mindre bra energier och där kan stenar hjälpa dig med goda energier.